«ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ»

1o Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν 2012


Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»
Αξιολόγηση του Σαολίν στο Βερολίνο


Αξιολόγηση του Σαολίν στο Βερολίνο

Στις 10:00 το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου 2012, ξεκίνησε το Συνέδριο Αξιολόγησης στο Σαολίν Κουνγκφου [κιν.: shàolín gōngfu kǎo gōng dàhuì 少林 功夫 考 功大会], που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Urania του Βερολίνου.

Η Σύνοδος Αξιολόγησης, είναι μέρος του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Σαολίν Ευρώπης [κιν.: ōuzhōu shàolín wénhuà jié 欧洲少林文化节]. Περισσότεροι από τετρακόσιοι σπουδαστές, από περίπου σαράντα ομάδες που εκπροσωπήθηκαν.

Aπό το Σύλλογο μας συμμετείχαν στην ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Ελλάδας οι Κοκκάλας Λάμπρος, Τσαμουταλίδη Σταματίνα και Σταυρίδου Αλεξάνδρα.…Εκπαίδευση στο Ναό Σαολίν Γερμανίας


Εκπαίδευση στο Ναό Σαολίν Γερμανίας

Στις 6 Σεπτέμβρη, λίγο πριν την έναρξη του 1ου Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Φεστιβάλ Σαολίν και της 1ης Αξιολόγησης στο Σαολίν Κουνγκ Φου, ο Σιφού Κοκκάλας Λάμπρος υπεύθυνος για την Εκπαίδευση στο Σαολίν Κουνγκ Φου, στο Σύλλογο της Αρτέμιδας, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί μαζί με την ομάδα των Σπουδαστών του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Ελλάδας και του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας, το Ναό Σαολίν της Γερμανίας [κιν.: Déguó Shàolínsì 德国少林寺].

Στο Ναό Σαολίν τους υποδέχτηκε εγκάρδια ο Επικεφαλής Μοναχός Σι Γιουνγκ Τσουάν [κιν.: shì yǒngchuán zhùchí 释永传 住持] και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σαολίν κυρία Ούρσουλα Σάντελ.Πρόσκληση στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Σαολίν


Πρόσκληση στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Σαολίν

Με μεγάλη χαρά δεχτήκαμε τη πρόσκληση του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Ελλάδος, του επίσημου εκπροσώπου της Κουλτούρας του Σαολίν στην Ελλάδα, για την συμμετοχή του Σπουδαστών του Συλλόγου μας στο πρώτο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν [κιν. shǒujiè Ōuzhōu Shàolín wénhuà jié 首届欧洲少林文化节] και το Εξεταστικό Συνέδριο Σαολίν Κουνγκφου [κιν.: Shàolín gōngfu kǎogōng dàhuì 少林功夫考功大会], που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο στις 7 με 9 Σεπτέμβρη 2012.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν [κιν.: Shàolín Ōuzhōu liánhéhuì 少林欧洲联合会], υπό την αιγίδα του Ναού Σαολίν του Σονγκσάν και της Παγκόσμιας Ένωσης Σαολίν.

Το Σύλλογο μας, θα εκπροσωπήσουν ο Σιφού Κοκκάλας Λάμπρος, ο οποίος τα τελευταία 15 χρόνια είναι προσωπικός μαθητής του Δάσκαλου Σταυρίδη Ιορδάνη κι εδώ και 3 χρόνια διδάσκει Σαολίν Κουνγκ Φου στην Αρτέμιδα και οι Σπουδάστριες Σταυρίδου Αλεξάνδρα και Τσαμουταλίδη Σταματίνα.…


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο την ορθή διάδοση των Τεχνών που εκπορεύονται ιστορικώς από το .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

| Φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα
| Φορέας του Σαολίν στην Αθήνα
| Ελληνική ιστοσελίδα Νέων του Σαολίν
| Η ιστοσελίδα του Σαολίν Κουνγκ Φου
| Γραφείο Τύπου ΕΠΟΚΕΣ