«ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ»

Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΚΕΣ

responsive screensΜε πρωτοβουλία της διοίκησης του ΕΠΟΚΕΣ, στα πλαίσια της ύπαρξης καλλιτεχνικής διεξόδου και έκφρασης δημιουργήσαμε πολιτιστικά την Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», του ΕΠΟΚΕΣ. Σ' ένα πλαίσιο διαλεκτικής και πνευματικής αλληλεπίδρασης κίνησης και ζωής, τα μέλη της ομάδας μαθαίνουν παραδοσιακές τέχνες του Σαολίν και έρχονται σε επαφή με ήθη, έθιμα, ακούσματα και γνώσεις από το Κινέζικο Πολιτισμό. Βασικός στόχος της ομάδας είναι η καλλιέργεια δομών που να ενισχύουν το πνεύμα να προσφέρουν υγεία, γνώση, μα πάνω από όλα να δημιουργούν άτομα γεμάτα αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και εμπιστοσύνη για τον εαυτό τους και τη ζωή.

Αυτό που εξ αρχής δηλώνουμε, είναι πως δεν είμαστε γυμναστήριο, ούτε ιδιωτική επιχείρηση αλλά Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα και, άρα, δεν αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους που έρχονται κοντά μας σαν πελάτες, ούτε επιθυμούμε και αυτοί να σκέφτονται και να μας αντιμετωπίζουν με τον τρόπο του πελάτη. H σχέση μεταξύ μας δεν είναι η σχέση που έχει μία επιχείρηση με τους πελάτες της αλλά η σχέση μεταξύ συμμαθητών και συνοδοιπόρων στον ίδιο δρόμο.

Eίστε ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσετε τα νέα μας on-line ή να μας επισκεφτείτε από κοντά και να γνωρίσετε μέσα από την Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» του ΕΠΟΚΕΣ, τον Πολιτισμό Σαολίν και να διαπιστώσετε αν ο τρόπος που λειτουργούμε, καθώς και το κλίμα της σχολής μας ταιριάζει με τις προσδοκίες και τον χαρακτήρα σας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» τελεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο την ορθή διάδοση των Τεχνών που εκπορεύονται ιστορικώς από το .

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

| Φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα
| Φορέας του Σαολίν στην Αθήνα
| Ελληνική ιστοσελίδα Νέων του Σαολίν
| Η ιστοσελίδα του Σαολίν Κουνγκ Φου
| Γραφείο Τύπου ΕΠΟΚΕΣ